ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ: Ισχυρή παρουσία στη FOOD EXPO 2023



Πιστή στην υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου των τελευταίων ετών και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ συμμετείχε δυναμικά στη φετινή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO, που διεξήχθη στις 18-20 Μαρτίου 2023, στο Metropolitan Expo.

Το περίπτερο της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ αποτέλεσε για 3 ημέρες ένα σημείο συνάντησης με υφιστάμενους συνεργάτες, αγοραστές και προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και μια σημαντική ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις με νέους, αξιόλογους συνεργάτες από την εγχώρια και διεθνή αγορά. 

Εκατοντάδες επαγγελματίες του κλάδου επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρείας για να ενημερωθούν για την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων Αγγελάκης, καθώς και για την εμβληματική σειρά Ελαιοπουλάκι, που εξάγεται με μεγάλη επιτυχία στις αγορές του εξωτερικού. Ιδιαίτερη θέση στο περίπτερο είχαν τα βραβευμένα πανέ προϊόντα κοτόπουλου σε 3 εκδοχές (φιλετίνια, μπουκιές κοτόπουλου, κεφτεδάκια), καθώς και οι δύο gluten-free προτάσεις της εταιρείας: το πρωτοποριακό μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη ολικής άλεσης, λαχανικά και κουρκουμά και το χειροποίητο, γεμιστό ρολό κοτόπουλο Αγγελάκης. 


Μια επιπλέον γευστική πινελιά έδωσαν με την παρουσία τους, οι καταξιωμένοι σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και Ντίνα Νικολάου, οι οποίοι μαγείρεψαν live στο περίπτερο. Δίνοντας έμφαση στη σημασία της ποιότητας της πρώτης ύλης, οι σεφ παρουσίασαν εύκολες, γρήγορες και λαχταριστές συνταγές με τα προϊόντα της εταιρείας και μοιράστηκαν έξυπνα tips για το σωστό μαγείρεμα του κοτόπουλου.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ επενδύει συστηματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εξαγωγικής της δράσης και προετοιμάζεται  ήδη για τη συμμετοχή της στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο, ANUGA 2023, ανανεώνοντας το ραντεβού της με συνεργάτες και αγοραστές για τις 7-11 Οκτωβρίου, στην Κολώνια της Γερμανίας. 



Λίγα λόγια για την ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας. 

Τα ηνία της επιχείρησης έχει πλέον αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]