ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Τελευταίο τριήμερο για την θεότρελη μαύρη κωμωδία «Black Birthday»!

 


Τελευταίο τριήμερο για την θεότρελη μαύρη κωμωδία «Black Birthday»! Το έργο που έγραψε ο Κώστας Σταύρου και σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Κατσάνος, μετά από μια πετυχημένη πορεία και συνεχόμενα sold-out, επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου ΚΥΚΛΟΣ (Αραβαντινού 14) για τρεις τελευταίες παραστάσεις, την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαρτίου.  Το «Black Birthday» αφορά έναν κατά φαντασίαν ασθενή ο οποίος, από παιδί, φοβάται ότι θα πεθάνει την ημέρα των 50ων του γενεθλίων. Μαζί του, όσο περιμένει τον… Χάρο, ο ανεκδιήγητος κουμπάρος του που αντιμετωπίζει την κατάσταση με πολύ ειρωνεία και… δολοφονικό χιούμορ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιάννης Χουλιάρας και Δημήτρης Κατσάνος.  

Η παραγωγή είναι της Καλλιτεχνικής Σκηνής Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ, η οποία μετά τα εξαιρετικά πετυχημένα «Επιστροφή στο χωριό» και «Πάλι Καλά» ανεβαίνει ξανά στη σκηνή της πόλης με μια κωμωδία στην οποία οι ατάκες και οι κωμικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμό πολυβόλου προκαλόντας εκρήξεις γέλιου στο κοινό. 

Τα εισιτήρια κοστίζουν 8,00€ το κανονικό και 6,00€ το μειωμένο (Άνω των 65, ΑΜΕΑ, Άνεργοι, Φοιτητές και Μαθητές). Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947691699  

Μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]