Ενημερωτική Συνάντηση-Παρουσίαση για το πρόγραμμα Erasmus+ στην Πρέβεζα


 H Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τις ενημερωτικές παρουσιάσεις του προγράμματος Erasmus+, έδωσε τη δυνατότητα στους φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής να ενημερωθούν και να θέσουν ερωτήματα για τη συμμετοχή και την υλοποίηση της κινητικότητας μέσω του προγράμματος Erasmus+.

Η ενημερωτική Συνάντηση-Παρουσίαση (Info-Day) για το πρόγραμμα Erasmus+ πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της τρέχουσας συμπληρωματικής Προκήρυξης για το Σχέδιο 2022 Erasmus+ για τη δράση 'Κινητικότητα φοιτητών με σκοπό την Πρακτική Άσκηση', τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στο Αμφιθέατρο «Νικόπολις» του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Πανεπιστημιούπολη Πρέβεζας), παρουσία αρκετών φοιτητών αλλά και μελών ΔΕΠ του Τμήματος.

Στη συζήτηση συνέβαλαν, ενθαρρύνοντας τη φοιτητική συμμετοχή σε δράσεις του Erasmus+, ο Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγητής κ. Ιωάννης Σωτηρόπουλος, η Τμηματικώς Υπεύθυνος Erasmus +, κυρία Παρασκευή Παππά, και τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος  κ.κ. Ιωάννης Γκανάς, Περικλής Τάγκας, Ευάγγελος Χύτης, Αικατερίνη Γαλανού, Θωμάς Κιτσαντάς, Ειρήνη Τριάρχη, Αριστείδης Αναγνωστάκης, καθώς και τα μέλη Ε.ΔΙ.Π. και Ε.ΤΕ.Π. του Τμήματος κ.κ. Θεόδωρος Παππάς και  Περικλής Χατζόπουλος.   

H Διεύθυνση Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα συνεχίσει τις δράσεις ενημέρωσης των φοιτητών για το πρόγραμμα Erasmus+, παρέχοντάς τους όλες τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές για την αξιοποίηση των ακαδημαϊκών και πολιτισμικών εμπειριών που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]