Το ΚΚΕ για την απεργιακή συγκέντρωση στα Γιάννενα


 Η ΤΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ χαιρετίζει τις χιλιάδες γιαννιώτικου λαού, που συμμετείχαν στην σημερινή μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση. Η κεντρική πλατεία της πόλης φάνηκε,  σήμερα, πολύ μικρή, για να χωρέσει τους εκατοντάδες εργαζόμενους, γονείς, τους μαθητές και τους φοιτητές στην μεγαλύτερη απεργιακή συγκέντρωση της τελευταίας 10ετίας τουλάχιστον. Δεκάδες συμμετείχαν στην απεργία για πρώτη φορά, τα Πανεπιστήμια και πολλά σχολεία νέκρωσαν.


Η συγκινητική συμμετοχή του γιαννιώτικου λαού, όπως και όλου του λαού, σε πολλές πόλεις της χώρας μας, “φωνάζει” δυνατά πως δεν θα αφήσουμε το έγκλημα αυτό να ξεχαστεί! “Φωνάζει” ότι γνωρίζουμε τον πραγματικό ένοχο: Δεν φταίει «η κακιά η (χ)ώρα!», όπως κάποιοι προσπαθούν να πείσουν. Φταίει το κέρδος και όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα!


Το ποτάμι της οργής και του αγώνα δεν γυρίζει πίσω!  Το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις σε αυτή τη κατεύθυνση. 


Καλούμε όλο το λαό στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα σωματεία και άλλοι φορείς την Κυριακή 5.30μμ στην Κεντρική Πλατεία! Να πυκνώσουν ακόμα περισσότερο οι πρωτοβουλίες όλων των φορέων, των εργατικών σωματείων, των μαθητών και των φοιτητών. Συνεχίζουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]