Άρτα:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο του έργου της κατασκευής κυκλικού κόμβου επί της Ε.Ο. Αθηνών - Ιωαννίνων...


 ..... στο ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου

Στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή κυκλικού κόμβου επί της Ε.Ο. Αθηνών – Ιωαννίνων στον ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου» που υλοποιεί η ανάδοχος εταιρεία, ύστερα και από απόφαση της Τεχνικής Υπηρεσίας (αρ. πρωτ. 5941/13-03-2023) ανακοινώνεται η διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αιακιδών και της κυκλοφορίας του ρεύματος εξόδου της οδού Αγίου Αρτεμίου, προς την Περιφερειακή οδό από το ύψος της Ελ. Βενιζέλου. Η κυκλοφορία των οχημάτων και η αναγκαία σήμανση θα γίνει σύμφωνα με τα θεωρημένα σχέδια που συνοδεύουν την απόφαση.



Επιπλέον, σε επόμενη φάση του έργου θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας του ρεύματος εισόδου της οδού Αγ. Αρτεμίου από την Περιφερειακή οδό, έως το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου. 



Επισημαίνεται πως οι προαναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν μέχρι το πέρας των εργασιών.



Κατά τη διάρκεια των εργασιών, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους διερχόμενους πολίτες και εργαζόμενους σύμφωνα με τις υποδείξεις και της Τροχαίας Άρτας.



Τέλος, θα επιτρέπεται κανονικά η διέλευση στα επείγοντα περιστατικά (ασθενοφόρα, πυροσβεστική).



Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]