ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εκλογές 2023: Ο Οικονόμου διέψευσε την υποψηφιότητα Καρατζαφέρη με τη ΝΔ

 


Ο Καρατζαφέρης δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, διέψευσε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι θα συμπεριλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.



«Δεν υπάρχει τέτοιου είδους σκέψη ή πρόθεση», απάντησε ο κ. Οικονόμου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με το εάν ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2023 με το κυβερνών κόμμα στη Θεσσαλονίκη.


Αναφερόμενος σε πιθανή συνεργασία με ΠΑΣΟΚ ο κ. Οικονόμου είπε: «Η ΝΔ αντιμετωπίζει με σεβασμό όλα τα πολιτικά κόμματα δεν τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς αλλά πολιτικούς αντιπάλους. Εχουμε πει με ειλικρίνεια ότι η ΝΔ δεν πιστεύει στην απλή αναλογική. Εχουμε πει ότι θα διεκδικήσουμε ανανέωση της εντολής για αυτοδύναμη κυβέρνηση.



Δεν υπάρχει κάτι που σε περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής να δείχνει ότι δεν είναι εφικτή η αυτοδυναμία. Αυτό θα ζητήσουμε από τους πολίτες γιατί είναι το πιο αποτελεσματικό σύστημα, ένας πρωθυπουργός που θα παίρνει άμεσα αποφάσεις. Θα αξιοποιήσουμε πρόσωπα και ιδέες».

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]