Η οικογένεια του Δήμου Αρταίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της: ευχές, βραβεύσεις και θετικό κλίμα



Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας όλων των εργαζομένων όλων των Υπηρεσιών, των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων του πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμος Αρταίων. Παράλληλα, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια από την Δημοτική Αρχή τιμήθηκαν για την προσφορά τους 13 εργαζόμενοι του Δήμου, που συνταξιοδοτήθηκαν εντός του 2022.

Στην «οικογενειακή γιορτή» παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Τράμπας, οι Αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Σφήκας, Παντελής Κωλέτσος, Παναγιώτης Γαλάνης, Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας, η Δημοτική Σύμβουλος Μάρω Νάκα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρταίων Αντώνης Καραμπίνας, εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, η Γενική Γραμματέας Εύη Βασιλάκη και φυσικά οι εργαζόμενοι του Δήμου, των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων του.

 «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εργαζομένους για την καθημερινή τους προσπάθεια. Σε έναν υποστελεχωμένο Δήμο, οι εργαζόμενοι έχετε μάθει να προσφέρετε προς το δημόσιο συμφέρον. Αυτό που επιζητάμε είναι η άμεση κάλυψη των κενών μας θέσεων, ώστε ο Δήμος μας και οι υπηρεσίες μας να λειτουργούν αρμονικά και χωρίς ελλείψεις. Το έργο του Δήμου είναι συλλογικό, είναι αποτέλεσμα εμπιστοσύνης και εργατικότητας. Είναι αποτέλεσμα της καλής και διαρκούς συνεργασίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους του Δήμου μας».  


Συγκινητική ήταν η στιγμή που η Δημοτική Αρχή, βράβευσε υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν εντός του 2022 με τον κ. Τσιρογιάννη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Να ευχηθώ από καρδιάς στους υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν εντός του 2022 υγεία και οικογενειακή ευτυχία, αλλά και να τους ευχαριστήσω για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στο Δήμο Αρταίων.

  

Πρόκειται για τους με αλφαβητική σειρά :

1. Βλάχος        Παναγιώτης  

2. Γείτονα        Παρασκευή    

3. Κουτσαλάρα   Γεωργία

4. Κύρκος         Χρηστός 

5. Μπόνιας        Γεώργιος

6. Πάνου          Επαμεινώνδας         

7. Παππά          Ελένη  

8. Σακκάς         Βασίλειος                   

9. Σταυροπούλου θεοδώρα     

10. Τσιώλης         Δημήτριος 

11. Φλούδα          Στεφανία             

12. Χάριτος        Κωνσταντίνος        

13. Ψυχογιός       Νικόλαος              




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]