Ιωάννινα:Δυστοπικά ...φαινόμενα

 @ Mήνες μετά τη διάλυση της τοιχοποιίας στο μικρό περιβαλλοντικό πάρκο απέναντι από το Παραλίμνιο η ζημιά δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί οριστικά, παρότι η Δημοτική Αρχή διαθέτει και προσωπικό και χρηματοδότηση. Η αδιαφορία, όμως, φαίνεται ότι υπερισχύει των πάντων
@ Σκοτάδι στο κέντρο, σκοτάδι παραλίμνια, σκοτάδι στην ακτή Μιαούλη, σκοτάδι στο πάρκο Κατσάρη. Ακόμη περιμένουμε την αναβάθμιση του φωτισμού με το έργο των 19 εκατομμυρίων ευρώ που η  Δημοτική Αρχή ανέθεσε στην ΤΕΡΝΑ με έκπτωση 1% τη στιγμή που το έργο θα μπορούσε να το αναλάβει ο Δήμος με πολύ μικρότερο κόστος. Αλλά, ως φαίνεται, λεφτά υπάρχουν... ακόμη και στα σκοτάδια.   

@ Όταν το μεγαλύτερο μέρος ενός ούτως ή άλλως στενού πεζοδρομίου παραδίδεται στα μαγαζιά χωρίς κανέναν σεβασμό στους πεζούς, στις μητέρες με καροτσάκια, στους ΑμΕΑ κτλ.  



Δεν έφτανε δηλαδή η αριστερή πλευρά του πεζοδρομίου, έπρεπε να «καταλάβουν» και τη δεξιά. Ο κόσμος πηγαίνει μπροστά, εμείς.... με την όπισθεν. 




Και ενώ στην Αθήνα, όπως διαβάζουμε, ο Δήμος πραγματοποιεί σαρωτικούς ελέγχους με επιβολή προστίμων και απομάκρυνση τραπεζοκαθισμάτων με στόχο να αντιμετωπιστεί η κατάληψη σε πεζοδρόμια, πεζόδρομους και πλατείες βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητα δημοτών και επισκεπτών, εδώ οι αρμόδιοι του Δήμου κάνουν ότι δεν βλέπουν. Στη φωτογραφία ένα ενδεικτικό παράδειγμα...
Σκεπτόμενοι πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]