Σύλλογος Τριτέκνων Ιωαννίνων:Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε ....Η προσπάθεια συνεχίζεται και το 2023!


 Στις 18 Ιαν 2022 έγινε ο έλεγχος από την εξελεγκτική επιτροπή του Συλλόγου για το έτος 2021 και διαπιστώθηκε η πολύ καλή λειτουργία του Συλλόγου και η σωστή διαχείριση των οικονομικών του Συλλόγου αφού καταφέραμε να αυξήσουμε τα μέλη μας και αλλά και τα έσοδα του Συλλόγου.

Απολογισμός 

Ο Σύλλογος πραγματοποίησε συνολικά 6 εθελοντικές αιμοδοσίες όλο το χρόνο σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό όπως και με άλλους Συλλόγους της πόλης μας συμβάλλοντας κι εμείς με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια που έγινε για συμμετοχή των συνανθρώπων μας για εθελοντική αιμοδοσία.


          

Στις 30 Ιανουαρίου μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Ιωαννίνων βρέθηκαν στην πανέμορφη Κόνιτσα για εγγραφές-ανανεώσεις.




Στις 3 Φεβρουαρίου μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Ιωαννίνων βρέθηκαν στο πανέμορφη Μέτσοβο για εγγραφές-ανανεώσεις.


                                                         


Στις 20 Απριλίου έγινε με μεγάλη επιτυχία διανομή τροφίμων σε όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του 2022 ενόψει των εορτών του Πάσχα με χρήματα του Συλλόγου αλλά και με δωρεές από τοπικές επιχειρήσεις.


 


Στις 16 Ιουνίου έγινε η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και με χρήματα του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε διανομή επώνυμων σχολικών τσαντών σε όλα τα παιδάκια που θα φοιτήσουν τον Σεπ 22 στην Α δημοτικού.






Στις 24 Ιουλιου ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Διεύθυνση κοινωνικής προστασίας του Δήμου μοίρασε από 15 κιλά φρούτα(ροδάκινα-βερίκοκα) σε όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του για το 2022.




Στις 19 Αυγούστου ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Διεύθυνση κοινωνικής προστασίας του Δήμου ξανά μοίρασε από 15 κιλά φρούτα(ροδάκινα-βερίκοκα) σε όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του για το 2022.




Στις 31 Αυγούστου ο Σύλλογος μοίρασε μελάνια ΤΟΝΕΡ προσφορά από την επιχείρηση ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του για το 2022.





Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος συμμετείχε στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη μαζί με την Ομοσπονδία (ΟΠΟΤΤΕ) και άλλους πολλούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα.




Στις 28 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος πραγματοποίησε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα Εκλογές για ΔΣ, αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία (ΟΠΟΤΤΕ) και Εξελεγκτική Επιτροπή


                                                           


Στις 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν Εκλογές στο Σύλλογο για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αντιπροσώπων και Εξελεγκτική επιτροπή.


                                                           


Στις 2 Δεκ μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας συναντήθηκαν με την κα. Καλογιάννη Τατιάνα επικεφαλής της παράταξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ_23 και της κατατέθηκαν καίρια ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και αφορούν γονείς με τρία τέκνα όπως και ζητήματα γενικού ενδιαφέροντος. 




Στις 20 Δεκεμβρίου έγινε με μεγάλη επιτυχία διανομή τροφίμων σε όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του 2022 ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων με χρήματα του Συλλόγου αλλά και με δωρεές από τοπικές επιχειρήσεις.


                                   


Ο Σύλλογος εξασφαλίζει από μέλη του διάφορα είδη (ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα, εξοπλισμό για σπίτι, κούνιες, παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, κ.α.) τα οποία στην συνέχεια τα διανέμει δωρεάν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη!!!         


 Τυπώσαμε ημερολόγια για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με κόστος 2€ έκαστος.


                                                                          


Συνεχίσαμε να βρίσκουμε αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας όπου βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον οικονομικό προϋπολογισμό των οικογενειών μας!!!


                                                               



Για το 2023 θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και δυναμικά το έργο μας αποδεικνύοντας στην πράξη ότι είμαστε πραγματικά δίπλα στα μέλη μας και την οικογένεια του.



         

Μια ακόμη χρονιά που παρουσιάστηκε από πολλούς επιτυχημένη δημιουργική και κατατάσσει πλέον το Σύλλογο μας στους κορυφαίους αλλά και τους πιο δραστήριους Συλλόγους στο Νομό μας.


Καλούμε όλους τους γονείς με τρία τέκνα να στηρίξουν την προσπάθεια μας με την ανανέωση κάρτα μέλους αλλά και με νέες εγγραφές ώστε να φτάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το Σύλλογο εκεί που του αρμόζει και του αναλογεί!    

Η προσπάθεια συνεχίζεται και το 2023…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]