[Ελλάδα]Πτώση αεροσκάφους στο Ηράκλειο: Νεκρός ο ένας επιβάτης


 Νεκρός ανασύρθηκε ο ένας από τους δύο επιβάτες που επέβαιναν στο αεροσκάφος που έπεσε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Κακού Όρους στο Ηράκλειο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 68χρονο άνδρα ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους άνδρες του λιμενικού σώματος ενώ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.



Την  ίδια ώρα, στο Βενιζέλειο βρίσκεται και ο δεύτερος επιβάτης του αεροσκάφους, ένας 26χρονος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του ωστόσο λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Το μονοκινητήριο αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου


Σήμερα το πρωί ο 68χρονος με τον 26χρονο μπήκαν στο μονοκινητήριο αεροσκάφος και απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο με προορισμό την Αίγυπτο.


Λίγα χιλιόμετρα ανατολικά του αεροδρομίου το αεροσκάφος έχασε ύψος και έπεσε στη θάλασσα, χωρίς ακόμα να έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.



Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο επιβάτες ήταν αλλοδαποί, με τον 68χρονο να είναι από την Ινδονησία και τον 26χρονο από τη Νότια Αφρική.

Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών


Μεγάλη ήταν η επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό και τη διάσωση των δύο επιβατών.


Στο σημείο αμέσως έσπευσαν σκάφη του λιμενικού σώματος, άνδρες της αστυνομίας, πυροσβέστες, δύτες της 3ης ΕΜΑΚ καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε έρευνες από αέρα και θάλασσα.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος μέσα σε λίγα λεπτά από την πτώση του βυθίστηκε στη θάλασσα. Ο 26χρονος κατάφερε, με τη βοήθεια των διασωστών, να βγει με ασφάλεια ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε ο 68χρονος ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

πηγή cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]