ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άρτα: Ο «Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία» στο Γλυκόριζο



 

Το Γλυκόριζο ήταν ο επόμενος σταθμός της πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει εδώ και ένα χρόνο η Δημοτική Αρχή και περιλαμβάνει τακτικές επισκέψεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου. Κάνοντας πράξη την έννοια της «αποκέντρωσης» και πηγαίνοντας η ίδια η Δημοτική Αρχή στους πολίτες, ο «Διάλογος με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία» επισκέφτηκε αυτή την φορά το Γλυκόριζο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωτήρης Χρηστούλης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ Δημήτρης Σφήκας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρταίων Αντώνης Καραμπίνας, ο Αντιπρόεδρος  Δημήτρης Χρηστάκης, ο Γιώργος Γιαννούλης μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.

Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκαν στα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται και τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση με το Τοπικό Συμβούλιο.


Ανάμεσα στα άλλα ξεχωρίζουν η ολοκλήρωση των εργασιών  ανακατασκευής των πλατειών και της νέας παιδικής χαράς, η κατασκευή ειδικού σχολείου, το νέο δίκτυο ύδρευσης, οι ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων,  η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου, και μικρά τεχνικά έργα και εργασίες καθημερινότητας.

Πρόκειται για έργα, μικρότερης και μεγαλύτερης εμβέλειας που έχουν φτιάξει ένα «νέο Γλυκόριζο» και για το οποίο η Δημοτική Αρχή νιώθει υπερήφανη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]