O Δήμαρχος Πρέβεζας τίμησε τον αθλητή του ακοντισμού Κώστα Μυλωνά




Τον Πρεβεζάνο αθλητή του ακοντισμού Κώστα Μυλωνά τίμησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος. Ο 22 χρονος Κώστας Μυλωνάς ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του Γ.Σ “Ελευθέριος Βενιζέλος” παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να σημειώσει σπουδαίες επιδόσεις τόσο σε πανελλήνιο όσο και Βαλκανικό επίπεδο. 

Το 2022 ήταν χρονιά σημαντικών διακρίσεων για τον αθλητή ο οποίος μεταξύ άλλων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη ενώ είχε προηγηθεί η πρώτη θέση που κατέλαβε στο Φεστιβάλ Ρίψεων “Μανώλης Μανωλόπουλος” της Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας απένειμε στον αθλητή τιμητική πλακέτα και δήλωσε σχετικά: “Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένας νεαρός Πρεβεζάνος αθλητής έχει αρχίσει να κατακτά, με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία, τους στόχους του. Ο αθλητισμός και πολύ περισσότερο ο πρωταθλητισμός, είναι ένας δύσκολος δρόμος που απαιτεί σκληρή δουλειά και θυσίες γιατί πρέπει να ξεπεράσεις όχι μόνο τους αντιπάλους σου αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Ο Κώστας Μυλωνάς έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις κάνοντάς μας υπερήφανους όλους. Του εύχομαι όχι μόνο να φτάσει αλλά και να ξεπεράσει τα όνειρά του υψώνοντας τη Γαλανόλευκη και “κουβαλώντας” την Πρέβεζα πάντα μέσα στην καρδιά του”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]