Ιωάννινα:Μέχρι και όχημα ντελαπάρισε ...Τί άλλο περιμένει ο Δήμος ;[παρέμβαση αναγνώστη]


Την πλήρη αδιαφορία του Δήμου Ιωαννιτών  για την προβληματική κατάσταση που διαρκεί επί σειρά ετών   από  τα ανεπαρκή και βουλωμένα φρεάτια επί της οδού και Πλάτωνος που καταλήγει στη Ζίτσης που αυτή με τη σειρά της,  καταλήγει στην ΚΑ Φεβρουαρίου καταγγέλλουν    εκ νέου  κάτοικοι της περιοχής .

Στο θέμα είχε αναφερθεί το epirus-tv-news.gr στα τέλη Αυγούστου όταν μετά από ισχυρή βροχόπτωση το συγκεκριμένο σημείο είχε μετατραπεί σε ποτάμι με τους μαγαζάτορες να προσπαθούν να σώσουν τις επιχειρήσεις τους από τα   νερά ....

Από τότε έχουν περάσει τόσοι μήνες και παρόλο που  ιδιοκτήτρια καταστήματος έστειλε  και  e-mail με το εν λόγω πρόβλημα στη σελίδα του Δήμου στο facebook   κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ....Αξίζει δε να σημειωθεί   πως το  e-mail περάστηκε  και στην εφαρμογή novoville όπου    ακόμη φαίνεται με κατάσταση   " Σε εξέλιξη" από 23/08/2022!!!!


Έτσι   όπως καταγγέλλεται εκ νέου στο epirus-tv-news το πρόβλημα παραμένει ενώ σήμερα   στις 6 το πρωί ένα αυτοκίνητο ντελαπάρισε πέφτοντας σε τρύπα που υπάρχει στο δρόμο, επειδή ήταν σηκωμένο το καπάκι που την καλύπτει. Το καπάκι αυτό πάντοτε , σε έντονες βροχοπτώσεις , όπως και η χθεσινή  παρασύρεται από τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν στην Ζίτσης.  Ο οδηγός   του οχήματος  στάθηκε τυχερός και δεν τραυματίστηκε   εγκλωβίστηκε ωστόσο  στο αυτοκίνητό του από όπου  και κατάφερε  τελικώς να βγει από την ηλιοροφή. Στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν σημαντικές φθορές όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες .

Αναρωτιόμαστε τί άλλο περιμένει ο Δήμος να συμβεί για να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη γειτονιά;;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]