Ηγουμενίτσα:Προσεσημασμένος αλλοδαπός εντοπίστηκε κρυμμένος σε φορτηγό ....3 ακόμα συλλήψεις

 


Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν βραδινές ώρες την 12-10-2022, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.


Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, να προσπαθεί να κρυφτεί σε Φ/Γ όχημα που επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.


Επιπλέον, την 13-10-2022 κατά την δακτυλοσκόπηση του 22χρονου αλλοδαπού από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι είναι προσεσημασμένος και έχει δακτυλοσκοπηθεί στο παρελθόν με διαφορετικά στοιχεία, ενώ κατά την πληκτρολόγηση των στοιχείων του σε βάση δεδομένων, υπήρχε εις βάρος του καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας διενεργείται προανάκριση.


Επίσης, στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 45, 72 και 19 ετών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι η 45χρονη ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 72χρονη ως συνεπιβάτιδα μετέφεραν από κοινού τον 19χρονο, ο οποίος στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων, κρυμμένο στον χώρο των αποσκευών του εν λόγω οχήματος με σκοπό να τον μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]