Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Έως και 90% η πληρότητα σε ορεινά καταλύματα -Ιωάννινα και Μέτσοβο στους κορυφαίους προορισμούς


 Μαζική «απόδραση» από την Αθήνα αναμένεται στα τέλη του μήνα, με αφορμή την αργία λόγω 28ης Οκτωβρίου. Σε πολλές περιοχές της επαρχίας μάλιστα, οι προκρατήσεις που καταγράφονται στις βραχυχρόνιες μισθώσεις για το τριήμερο ξεπερνούν πλέον το 80%,όπως μεταδίδει το parapolitika.gr.


Αράχωβα

Στην Αράχωβα, οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο 28 Οκτωβρίου έως και Κυριακή 30 Οκτωβρίου έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου άγγιζαν το 51%, ενώ πλέον φτάνουν το 81%. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο σε ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία κυμαίνονται από 180€ έως 640€.


Μέτσοβο

Στο Μέτσοβο, οι προ-κρατήσεις από 66% στα μέσα του Σεπτεμβρίου, πλέον καταγράφουν αύξηση και αγγίζουν το 76%. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο σε ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία κυμαίνονται από 300€ έως 400€.


Καλάβρυτα

Στα Καλάβρυτα, οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο 28 Οκτωβρίου έως και Κυριακή 30 Οκτωβρίου έφτασαν το 76% τα μέσα του Σεπτεμβρίου και πλέον αγγίζουν το 92%, καταγράφοντας αύξηση 16 ποσοστιαίων μονάδων.


Αρκαδία

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται και στους χειμερινούς προορισμούς του Νομού Αρκαδίας. Οι προ-κρατήσεις σε Δημητσάνα, Βυτίνα και Στεμνίτσα για το τριήμερο του Οκτωβρίου στα μέσα του Σεπτεμβρίου άγγιζαν το 81%,60% και 66% αντίστοιχα και πλέον το 100%, 83% και 66%. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνονται από 240€ έως και 500€ στους Αρκαδικούς προορισμούς.


Καρπενήσι

Στο Καρπενήσι, οι προ-κρατήσεις στα μέσα Σεπτεμβρίου ήταν 67%, ενώ πλέον αγγίζουν το 90%. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνονται από 260€ έως 468€.


Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα, οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο του Οκτωβρίου στα μέσα του Σεπτεμβρίου κυμαίνονταν στο 77%, ενώ σήμερα αγγίζουν το 94%. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνονται από 260€ έως και 396€ .

πηγή parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]