Ιωάννινα: Τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο Ιωαννίνων Κοζάνης Νεκρός ένας 51χρονος - Δύο τραυματίες ανάμεσά τους και μία έγκυος [φωτό-βίντεο]



νεότερη ενημέρωση 14.38 :Υπέκυψε στα τραύματά του ο   51χρονος ημεδαπός οδηγός του ΙΧΕ που συγκρούστηκε μετωπικά με το αγροτικό όχημα .Με ελαφρά τραύματα η 29χρονη εγκυμονούσα και ο σύζυγός της .
Πολύ σοβαρό  τροχαίο     σημειώθηκε   σήμερα το μεσημέρι   στα Ιωάννινα στο 7ο χλμ  της Ε.Ο Ιωαννίνων Κοζάνης στο ύψος του γηπέδου Ελεούσας .



Ενεπλάκησαν 3   ΙΧΕ οχήματα  και ένα λεωφορείο με αλβανικές πινακίδες.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες   το αγροτικό  (βυσσινί) όχημα φέρεται να επιχείρησε να προσπεράσει νταλίκα και συγκρούστηκε με (κόκκινο) ΙΧΕ όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα .Το λεωφορείο με αλβανικές πινακίδες που ακολουθούσε    κατάφερε να σταματήσει ενώ ένα (μπλε) ΙΧΕ όχημα που ακολουθούσε     το  λεωφορείο και στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι προσέκρουσε στο  προπορευόμενο  λεωφορείο .

Στο Πανεπιστημιακό  Νοσοκομείο διακομίσθηκε  με ελαφρά τραύματα  και  για προληπτικούς κυρίως λόγους ο άνδρας και η εγκυμονούσα  που επέβαιναν στο ΙΧΕ όχημα που   προσέκρουσε στο λεωφορείο    καθώς και ο οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά το αγροτικό  ,ο οποίος  φέρει πολύ σοβαρά και βαριά  τραύματα .


Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας ,της Πυροσβεστικής  2 ασθενοφόρα και  μία Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ ενώ   η Τροχαία προχώρησε σε εκτροπές  των διερχόμενων  οχημάτων   από παραδρόμους μέχρι την απομάκρυνση των αυτοκινήτων από το οδόστρωμα.

Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων .
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]