ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

ΚΙΔΙΖΩ:Αγώνας για να σωθεί το γαϊδουράκι Αυτοψία από ιδιώτη κτηνίατρο -Σε τι κατάσταση είναι το ζώο-Παύεται από τα καθήκοντά του ο 63χρονος αντιδήμαρχος μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη[βίντεο]


Για το περιστατικό που συνέβη στο χωριό Γραμμένο του Δήμου Ζίτσας το απόγευμα του Σαββάτου καθώς για την κατάσταση του ζώου μίλησε σε τοπικά ΜΜΕ η πρόεδρος του ΚΙΔΙΖΩ Ευαγγελία Κρυστάλη .


Όπως είπε αιτήθηκε σήμερα το γαϊδουράκι να εξεταστεί και από  δικό τους  εξειδικευμένο κτηνίατρο των Ιωαννίνων να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του  ώστε με την κατάλληλη φροντίδα να καταφέρει να  γίνει αγώνας για να  κρατηθεί στη ζωή .
Το αίτημά της έγινε δεκτό με τη σύμφωνη γνώμη   και του 63χρονου ιδιοκτήτη του .
Αρχικά το ζώο εξετάστηκε από  την Κτηνιατρική Υπηρεσία   και διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα στο κάτω μέρος της κνήμης  αλλά και  ίχνη από δάγκωμα  άγριου ζώου ή λύκου ενώ τα εντόσθια που βρέθηκαν στο αγροτικό όχημα του 63χρονου δεν είναι από γάιδαρο αλλά από άλλο μεγάλο ζώο .
Οπως  είπε η κυρία Κρυστάλλη  το ζώο  υποφέρει από   πόνους και   κτηνίατρος από τη Ζίτσα  που το εξέτασε  ζήτησε  ευθανασία  καθώς δεν μπορούσε  να το περιθάλψει  ενώ έδωσε  όλες τις λεπτομέρειες για το  συμβάν και τις ενέργειες που έγιναν μόλις αυτό έγινε γνωστό .

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά όλα όσα είπε η πρόεδρος του ΚΙΔΙΖΩ  


Ο Δήμος Ζίτσας με   σημερινή ανακοίνωσή   του γνωστοποίησε πως από σήμερα ο 63χρονος Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  που είναι  ο ιδιοκτήτης του ζώου παύεται από σήμερα από τα καθήκοντά του ως να αποφανθεί η δικαιοσύνη .



Η ανακοίνωση του Δήμου Ζίτσας
"Σεβόμενοι την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης κάναμε υπομονή και περιμέναμε να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Δεν σχολιάσαμε και δεν προβήκαμε σε καμία δήλωση, διότι είμαστε οι τελευταίοι που θα δείξουμε ασέβεια στους θεσμούς της χώρας.
Αποδεικνύοντας έμπρακτα τα λεγόμενά μας από σήμερα παύουμε από τα καθήκοντα του τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης έως να αποφανθεί η δικαιοσύνη για να μη θεωρηθεί από κανένα ότι αυτή η θέση ευθύνης θα χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε. 
Σε ένα Δήμο, όπως είναι ο δικός μας φύση κα θέση κτηνοτροφικός και πτηνοτροφικός, θεωρούμε απαράδεκτες και καταδικαστέες συμπεριφορές εναντίον οποιουδήποτε ζώου. Όποιος προσπάθησε να επενδύσει πολιτικά υποκαθιστώντας τους θεσμούς  τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.  "    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]