Ιωάννινα:Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 63χρονος αντιδήμαρχος Ζίτσας-"Ήταν ένα ατύχημα ,μία κακιά στιγμή για τον εντολέα μου "είπε ο δικηγόρος του [ βίντεο]




 Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15.00  η απολογία του 63χρονου αντιδημάρχου του Δήμου Ζίτσας ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Yπενθυμίζεται ότι η σύλληψή του  πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που αφορούσε κακοποίηση γαϊδουριού  ιδιοκτησίας του, που έγινε  το απόγευμα  του Σαββάτου  στο χωριό Γραμμένο του δήμου Ζίτσας.

Ο 63χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι  την  τακτική δικάσιμο .Ο 63χρονος όπως είπε ο δικηγόρος του ο κ. Δημήτρης Δήμου θα πρέπει να εμφανίζεται ανά πενθήμερο  στο ΑΤ της περιοχής που διαμένει   ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα .

"Θεωρώ ότι  ο εντολέας μου θα δικαιωθεί ,ήδη η κτηνιατρική υπηρεσία με το πόρισμά της επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς για επίθεση στον γάιδαρο από άγριο ζώο  ή λύκο.Θεωρώ ότι ήταν ένα ατύχημα ,μία κακιά στιγμή για τον εντολέα μου που πήρε διαστάσεις που δεν θα έπρεπε να πάρει "ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του 63χρονου .

Δείτε τις δηλώσεις του κ.Δήμου στο βίντεο που ακολουθεί 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]