ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Πρωτοποριακό πρόγραμμα!Μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής ο εντοπισμός εστιών κουνουπιών στην Π.Ε Πρέβεζας



Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών  με την συμμετοχή και των πολιτών θέτει σε εφαρμογή η Π.Ε Πρέβεζας. Το έργο με τίτλο "Καταπολέμηση κουνουπιών στην Π.Ε. Πρέβεζας για τα έτη 2022-2023-2024", περιλαμβάνει το σύνολο των απαιτούμενων εργασιών παρακολούθησης και ελέγχου του πληθυσμού των προνυμφών και ακμαίων κουνουπιών στο αστικό, περιαστικό και φυσικό σύστημα  της περιοχής.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του έργου, η Π.Ε Πρέβεζας φέτος σε συνεργασία με την εταιρία Aspen, προχώρησε στη δημιουργία on line εφαρμογής (application), που παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες (εντός της Π.Ε)  να δηλώνουν την ύπαρξη εστιών στάσιμων υδάτων ή υψηλής όχλησης από ενήλικα κουνούπια, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην αποτελεσματικότητα του έργου.

Το σχετικό link είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα (site) της ΠΕ Πρέβεζας www. preveza.gr και η λειτουργία του είναι σχεδιασμένη με τρόπο που επιτρέπει την εύκολη χρήση από τους πολίτες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου ανέφερε ότι ένα "νέο πρωτοποριακό εργαλείο είναι πλέον στα χέρια των πολιτών για την υποβοήθηση της αντιμετώπισης του προβλήματος των κουνουπιών".

Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]