Στο επίκεντρο η καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος ,η διακίνηση ναρκωτικών ,η παράνομη μετανάστευση και η εξιχνίαση ανθρωποκτονιών


 Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας της Αλβανίας κ. Gledis Nano


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, με τον Αρχηγό της Αστυνομίας της Αλβανίας κ. Gledis Nano .


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος ενώ και από τις δύο πλευρές δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Ιδιαίτερα, τονίστηκε η ανάγκη ενδυνάμωσης του κοινού στρατηγικού πλαισίου για την καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος, της διακίνησης ναρκωτικών, της παράνομης μετανάστευσης και της εξιχνίασης υποθέσεων ανθρωποκτονιών.


Παράλληλα, εκφράστηκε η αμοιβαία βούληση για την αναβάθμιση του επιπέδου συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε θέματα ασφάλειας, αστυνομικής συνεργασίας, ανταλλαγής πληροφοριών και πραγματοποίησης συνεκπαιδεύσεων στελεχών.



Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών, Υποστράτηγος Νικόλαος Τσέτσικας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης και ο Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου κ. Αρχηγού, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λάζαρος Γιαννάκης, ενώ τον Αρχηγό της Αστυνομίας της Αλβανίας συνόδευαν ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων, κ. Pellumb Seferi , ο Διευθυντής Γραφείου Αρχηγού, κ. Kastriot Skenderaj και η Αστυνομικός Σύνδεσμος κα Eva Kollobani .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]