Το Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κέρκυρας στον αγώνα των 9km του ΚΑΣΣΙΟΥ ΔΙΑ ¨ Ένας ξεχωριστός αγώνας ¨!

 


Ο αθλητισμός είναι θεσμός με κοινωνικό χαρακτήρα  που στοχεύει στη σωματική καλλιέργεια ,τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος. Η ενασχόληση με τον υγιή αθλητισμό, μακριά από ουσίες, καλλιεργεί  τη χαρά της συμμετοχής  χωρίς τη σκοπιμότητα της νίκης. 

Ο Κάσιος Δίας είναι μια ερασιτεχνική αθλητική ομάδα με αγάπη για τον αθλητισμό που σκοπός της είναι να ευαισθητοποιήσει τους νέους, να προωθήσει τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, να αναδείξει και να προστατέψει τον φυσικό, παρθένο πλούτο της περιοχής συνδυάζοντας ταυτόχρονα και την προβολή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.


Η συμμετοχή των μελών του ΚΕΘΕΑ στην διοργάνωση του ΚΑΣΣΙΟΥ ΔΙΑ που εδραιώθηκε μετά από χρόνια εθελοντικής δουλειάς έρχεται και ενισχύει την κοινή μας φιλοσοφία που εμπεριέχει τον ¨αγώνα ¨ ,την συνεργασία ,τον εθελοντισμό ,την αλληλεγγύη την προσφορά και την βοήθεια.

Παράλληλα με τον αγώνα, στήθηκε στο σημείο εκκίνησης ενημερωτικό περίπτερο με έντυπο υλικό  και προσωπικό του  Κέντρου μας με στόχο  την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Κέρκυρας, ώστε να  δούμε τους ανθρώπους πίσω από το πρόβλημα και να αντιληφθούμε τη σημασία των υπηρεσιών και των προγραμμάτων που κρατούν ανοικτή την προοπτική της θεραπείας και της επανένταξης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]