Σημαντικές διακρίσεις ποιότητας και γεύσης για τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ στα 61α Monde Selection Quality Awards 2022




Τρία προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν στα φετινά Βραβεία Ποιότητας που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Monde Selection, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη χρονιά τη διεθνή αναγνώριση που χαίρει η κορυφαία ποιότητα ΗΠΕΙΡΟΣ. Ειδικότερα, η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ και η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ απέσπασαν το Χρυσό Βραβείο, ενώ η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με Λιγότερο Αλάτι κέρδισε το Ασημένιο Βραβείο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, και για τις 3 παραπάνω εκδοχές της, έχει κατακτήσει δεκάδες βραβεία σε κορυφαίες, παγκοσμίου φήμης διοργανώσεις και σήμερα θεωρείται η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο. Τα μοναδικά, αναλλοίωτα χαρακτηριστικά της, όπως είναι η βουτυράτη γεύση της και τα πλούσια αρώματά της, την καθιστούν σταθερά πρωταγωνιστή στο οικογενειακό τραπέζι, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.


Tα Monde Selection Quality Awards είναι ένας διαγωνισμός ανωτέρου επιπέδου που διεξάγεται στις Βρυξέλλες εδώ και 60 χρόνια και αξιολογεί και επιβραβεύει την ποιότητα καταναλωτικών προϊόντων από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, κάθε χρόνο πραγματοποιούνται εκατοντάδες συνεδρίες αξιολόγησης ποιότητας από καταξιωμένους ειδικούς του κλάδου, οι οποίοι δοκιμάζουν και αναλύουν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος ξεχωριστά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]