Ψήφισμα Συμπαράστασης στους εργαζομενους της COSCO

 


Ψήφισμα Συμπαράστασης 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πρέβεζας εκφράζει και αποστέλλει στα ΤΡΑΝΑ Παιδιά του , την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του ( το μόνο ΥΠΕΡΟΠΛΟ αλάνθαστο έξυπνο και δοκιμασμένο που έχουμε )  στους απεργούς της COSCO .

Συμπαραστεκόμαστε στον τιτάνιο αγώνα σας , για να μπορείτε να γυρνάτε στις γυναίκες σας και στα παιδιά σας , στις μανάδες σας και στους πατεράδες σας , ζωντανοί , και να έχετε  μια ζωή με  δικαιώματα .

Χαιρετίζουμε την ατσάλινη ενότητα σας , αλλά και την μεγαλοψυχία σας απέναντι σαυτούς που κάτω από την τρομοκρατία και τις απειλές της εργοδοσίας λύγισαν , και μπήκαν κλαίγοντας για δουλεία .

Υποκλινόμαστε στην λεβέντικη παλικαρίσια ,για δεύτερη φορά , σύγκρουση , με το παγκόσμιο οικονομικό αδηφάγο εκμεταλλευτικό σύστημα , απαιτώντας να μην σας τσακίζουν την ζωή σας , τα κορμιά σας , τα καθημερινά κέρδη τους .

Εμείς οι απόμαχοι της δουλειάς , και όχι του Αγώνα , μας Συγκινείτε και μας γεμίζετε Υπερηφάνεια , γιατί εμείς ( όπως έλεγε ένας Μεγάλος Αλύγιστος Πατριώτης Αγωνιστής ) οι Ζευγάδες θα φύγουμε , αλλά η Σπορά μας έμεινε Ρίζωσε , την βλέπουμε και χαιρόμαστε , παρόλο την λυσσαλέα επίθεση που δεχόσαστε από κάποιους ………..σαλτιδες για την μορφή του αγώνα που ακολουθείτε . 

Μερικοί μπαγαμπόντηδες , Κ…..ιτσιδες  , μας λένε πως οι αγώνες είναι αναποτελεσματικοί και ότι αποτελεσματική επιλογή είναι η δήθεν σωστή κυβέρνηση .

Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα προς όφελος των εχθρών του λαϊκού κινήματος .

Η ιστορία του εργατικού - λαϊκού κινήματος , μας δείχνει  σε παγκόσμια κλίμακα ότι κατέκτησε ο εργαζόμενος λαός το κατέκτησε μόνο με Αγώνες! 

Δεν μας ξενίζει η άγρια καταστολή γιατί , <<ο λύκος την τρίχα αλλάζει όχι τα χούγια>> .

Από την δεκαετία του 80 οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , γέμιζαν το λιμάνι του Πειραιά με βατραχανθρώπους για να καταστείλουν τους απεργιακούς αγώνες των λιμενεργατών , το ξαναβλέπουμε πάλι μετα 40 χρόνια , όπως και τις ( χουντικές ) νέες εκσυγχρονισμένες ΑΥΡΕΣ που ξανάφεραν κάποιοι ψευτοπροοδευτικοί .

Απαιτούμε εδώ και τώρα να αποσυρθούν όλες οι δυνάμεις καταστολής από το λιμάνι.

Ζήτω ο δίκαιος αγώνας σας 

 !!!  Για να ξεσπάσουν οι ελπίδες σας και να αλλάξουν οι καιροί όλων μας .   ΠΕΡ. ΜΠΡΕΧΤ  !!!





Το ΔΣ του Σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πρέβεζας  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]