Ο δήμος Κόνιτσας ευχαριστεί τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

 


Θερμές ευχαριστίες προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, διότι επιτέλους έλυσε ένα πρόβλημα ετών που αφορούσε στις επτά (7) εργαζόμενες  των Προγραμμάτων Κοινωνική Μέριμνα Ι & ΙΙ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας, με την τροπολογία – προσθήκη που κατατέθηκε στη Βουλή (αφορά στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Δουλειές  Ξανά».

Oι εργαζόμενες μεταφέρονται ως μόνιμοι υπάλληλοι στο Δήμο με εξασφαλισμένη μισθολογική δαπάνη από το Υπουργείο.

Ο Δήμαρχος από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ανέδειξε το πρόβλημα και ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία του Υπουργού, αποστέλλοντας τα υπ΄ αριθμ. Πρωτ. 2467/5-5-2020, 2468/6-5-2020, 2469/6-5-2020, 5477/18-10-2021, 5475/18-10-21 έγγραφα, αλλά και κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα και στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και πολλές φορές τηλεφωνικά συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα και τόνισε τη σημασία της επίλυσής του. Παράλληλα, ενημέρωσε και όλους τους  Βουλευτές  Ιωαννίνων  και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Βουλευτή Ιωαννίνων κυρία Μαρία Κεφάλα, για την πολύτιμη βοήθειά της. 

Με την τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε λήγει θετικά ένα σοβαρό πρόβλημα, που βασάνιζε τις εργαζόμενες των Προγραμμάτων Μέριμνα Ι & ΙΙ και έπρεπε από χρόνια να είχε αντιμετωπιστεί.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]