Εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στα Γιάννενα 18 Απρίλη στην Αίθουσα της Περιφέρειας (Στοά Σάρκα): Μπροστά στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

 


Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσει το Μ-Λ ΚΚΕ για να συζητήσει τις θέσεις της ΚΕ μπροστά στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί 27-29 Μάη.


Στα πλαίσια αυτά, θα γίνει πολιτική εκδήλωση στα Γιάννενα τη Δευτέρα, 18 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα της Περιφέρειας (Στοά Σάρκα). Ο κύκλος των εκδηλώσεων στην Ήπειρο άνοιξε με την επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Άρτα, τη Δευτέρα, 4 Απρίλη.


Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθούν η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ο πόλεμος που μαίνεται κοντά δυο μήνες με τις τεράστιες καταστροφές, η απότομη όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και ο κίνδυνος επέκτασης του πολέμου, η κλιμάκωση της σκληρής ταξικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος με τις εξωφρενικές αυξήσεις στην ενέργεια και στα βασικά είδη κατανάλωσης, η εγκληματική πολιτική για την πανδημία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]