«Έγγαμος και χήρος», δήλωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη δίκη....


 Διεκόπη η δίκη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μετά από αίτημα του δικηγόρου του. Ο ίδιος δήλωσε «έγγαμος και χήρος» και ήταν απόλυτα ψύχραιμος. Οι γονείς της Καρολάιν δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Λιγότερο από δύο ώρες έμεινε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς η δίκη για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο στα Γλυκά Νερά διεκόπη και θα συνεχιστεί την Τρίτη 12 Απριλίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr  ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν ψύχραιμος ενώ δήλωσε «έγγαμος και χήρος».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άκουγε το κατηγορητήριο που του απηύθυνε η εισαγγελέας και την κοιτούσε κατάματα. Περίμενε την διακοπή της δίκης, καθώς ο δικηγόρος υπέβαλλε σχετικό αίτημα γιατί θα παρίσταται σε άλλη δίκη στον Άρειο Πάγο. 

«Η μητέρα της Καρολάϊν δε θα αντέξει στη θέα του δολοφόνου»

Οι γονείς της Καρολάιν δεν κατάφεραν να παραστούν στην πρώτη μέρα της δίκης, αλλά εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο τους, Θανάση Χαρμάνη, και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.


«Ο κύριος Κράουτς δεν μπορεί να μετακινηθεί. Και η μητέρα της Καρολάιν, όπως είπαν οι ειδικοί, στη θέα του δολοφόνου της κόρης της, που επί σαράντα μέρες θρηνούσε μαζί της για τον θάνατο της κόρης της, είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία, που είναι ακρογωνιαίος λίθος για την ανατροφή της μικρής Λυδίας που είναι σήμερα δύο ετών. Το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς, μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας. 

Επίσης, το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα υπέβαλλε αίτημα για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής σχετικά με τον θάνατο της Ρόξι, του σκυλιού της οικογένειας, το οποίο κρεμάστηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 

Ως ένορκοι κληρώθηκαν δύο άνδρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι θα βρίσκονται στην έδρα μαζί με τις τρεις γυναίκες δικαστές. 

πηγή star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]