«Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός Ηπειρώτης Δικηγόρος και Πρώην Υπουργός Αντώνης Φούσας Την Τρίτη η κηδεία στην Αθήνα -Την Τετάρτη η ταφή στη Ρεπετίστα«Έφυγε» σήμερα Κυριακή (6-3-2022) από τη ζωή ο γνωστός Ηπειρώτης Δικηγόρος και Πρώην Υπουργός Αντώνης Φούσας  σε ηλικία 82 ετών.
Ο Αντώνης Φούσας, μέχρι προ μηνός στα έδρανα των δικαστηρίων, είχε προ 3μηνου διαγνωσθεί με νευροενδοκρινή καρκίνο κύστεως ταχυτάτης εξέλιξης, και τις τελευταίες ημέρες, μετά από σοβαρή επιπλοκή της ασθένειας, η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.
Γεννημένος στη Ρεπετίστα Ιωαννίνων σπούδασε Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες. Μάχιμος δικηγόρος από το 1974 μέχρι σήμερα, με σημαντική παρουσία και προσφορά στη Δικαιοσύνη, ιδιαίτερα στην ποινική.
Διετέλεσε Υπουργός στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση του Ιωάννη Γρίβα, στην Οικουμενική Κυβέρνηση και στην Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων του Καθηγητή Ξενοφώντα Ζολώτα.
Υπήρξε για πολλά χρόνια Βουλευτής Ιωαννίνων με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και με όραμά του την ευημερία και ανάπτυξη της Ηπείρου και της ιδιαίτερης πατρίδας του, αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για τον σκοπό αυτό και για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό.
Έλαβε πολλές τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά του στη Δικαιοσύνη και την Ήπειρο και αφήνει σημαντικό συγγραφικό έργο.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 8 Μαρτίου  και ώρα 15.00 στον ΙΝ Αγίας Σοφίας Ψυχικού ενώ η ταφή του θα γίνει την Τετάρτη 9 Μαρτίου στη Ρεπετίστα Ιωαννίνων.
Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του Κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]