Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στα Ιωάννινα την Παρασκευή 18 Μαρτίου Με ποιους θα συναντηθεί -Ομιλία στο Κλειστό Λιμνοπούλας

 


Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που εντείνεται και λόγω των εξελίξεων στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό, την Παρασκευή 18 Μαρτίου θα παραβρεθεί στην πόλη των Ιωαννίνων ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στις 12.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Θα συναντηθεί με τη διοίκηση του νοσοκομείου, με την επιτροπή αγώνα συμβασιούχων του νοσοκομείου και θα συζητήσει με εκλεγμένους από τα υγειονομικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο Νομό, αλλά και με άλλους υγειονομικούς και εργαζόμενους και από τα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Η πολιτική συγκέντρωση στις 19.00 στο κλειστό γήπεδο Λιμνοπούλας έχει σαν σύνθημα «ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» και θα μιλήσει ο σύντροφος Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Στη συγκέντρωση χωράνε όλοι όσοι καταλαβαίνουν ότι η βελτίωση της ζωής τους δεν είναι ατομική υπόθεση, όλοι όσοι βλέπουν ότι τα προβλήματα που βιώνουν δεν είναι διαφορετικά από όλου του λαού, όλοι όσοι αισθάνονται την ανασφάλεια παρακολουθώντας την εξέλιξη του ιμπεριαλιστικού πολέμου, όσοι αισθάνονται την αβεβαιότητα για την άμεση επιβίωση της οικογένειάς του, βλέποντας ταυτόχρονα από τη μία πλευρά αυξήσεις, ανατιμήσεις σε ενέργεια, καύσιμα, σε είδη πλατιά λαϊκής κατανάλωσης και από την άλλη πλευρά απολύσεις, μισθούς πείνας, απληρωσιά.

 Την Παρασκευή 18 Μάρτη, ώρα 19.00 στο κλειστό γήπεδο Λιμνοπούλας θα ακουστεί τι λέει το ΚΚΕ για όλα αυτά από πρώτο χέρι, ποια είναι η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ για το λαό και τη νεολαία. Να είμαστε εκεί και να αποτελέσει ένα ισχυρό εφαλτήριο για την οργάνωση των επόμενων μαχών που έχουμε μπροστά, για την ενίσχυση της αγωνιστικής συμπόρευσης με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]