Σημαντική δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης

 


Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.) προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς τα Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. συνολικού προϋπολογισμού της τάξης των εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο Δ.Ο.Μ. δωρίζει στο ΕΣΥ και εξοπλίζει πολλές Νοσοκομειακές Μονάδες με  υπερσύγχρονες κλίνες εντατικής θεραπείας και  ψηφιακά τροχήλατα ακτινολογικά μηχανήματα με ηλεκτρική υποβοήθηση κίνησης.

Το Νοσοκομείο μας περιλαμβάνεται ανάμεσα στους αποδέκτες της δωρεάς και προ ολίγων ημερών παρέλαβε: 

1. ένα τροχήλατο ακτινολογικό μηχάνημα του κατασκευαστικού οίκου GMM τύπος ACCORD DR40

 

2. τρείς ειδικές κλίνες νοσηλείας βαρέως πασχόντων (ΜΕΘ) του κατασκευαστικού HILL ROM τύπος Accela Smart Bed.

Ο παραπάνω εξοπλισμός θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις υποδομές του Νοσοκομείου, τόσο στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας, όσο και –κυρίως- στο πλαίσιο αναβάθμισης των συνολικά παρεχόμενων από αυτό υπηρεσιών υγείας στον πάσχοντα από κάθε αιτία πληθυσμό της Περιφέρειας Ηπείρου.   

Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία καθώς και στο Υπουργείο Υγείας για την  επιλογή του ΠΓΝΙ ως αποδέκτη μέρους αυτής της σημαντικής δωρεάς.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]