Αμετανόητοι οι δολοφόνοι με τη εργαλειοθήκη στην Κυψέλη- Ούτε μια συγγνώμη για τον άτυχο Ανδρέα


 Γράφει ο Μιχάλης Τεζάρης

Η μαρτυρική ζωή και ο φρικτός θάνατο του Ανδρέα!


Ούτε μια συγγνώμη , ούτε μία λέξη που να δείχνει μεταμέλεια για τον άδικο χαμό του γιου της Ανδρέα, δεν ψέλλισε η μητέρα του άτυχου παιδιού από την στιγμή που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής. Την ίδια σκληρή στάση κρατάει και Πολωνός σύντροφός της και  ο δολοφόνος του άτυχου παιδιού. Οι δυο κατηγορούμενοι επιρρίπτουν ο ένας στον άλλον την ευθύνη για τη  δολοφονία θέλοντας να ελαφρύνουν την θέση τους, αδιαφορώντας μέχρι στιγμής για τον βίαιο θάνατο που προκάλεσαν, δένοντας χειροπόδαρα με μονωτική ταινία το παιδί και κλείνοντας του το στόμα και την μύτη. Ενδεικτικό άλλωστε της σκληρότητας και της αδιαφορίας που επέδειξαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποτελεί το γεγονός πως έκρυβαν επί πέντε ολόκληρα χρόνια το νεκρό παιδί, αρχικά σε έναν αυτοσχέδιο τάφο- ζαρντινιέρα σε ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Σκιάθου και εν συνεχεία μέσα σε μια εργαλειοθήκη με την οποία μάλιστα ο 33χρονος δράστης πήγαινε και για δουλειά αρκετές φορές.

Η μαρτυρική ζωή και ο φρικτός θάνατο του Ανδρέα


Στα μόλις επτά χρόνια ζωής του, ο άτυχος Ανδρέας γνώριζε μόνο την σκληρή όψη του κόσμου. Οι τιμωρίες του ήταν σχεδόν καθημερινές και για ασήμαντη αφορμή. Το ζευγάρι των δολοφόνων με την εργαλειοθήκη, άφηναν νηστικό το παιδί και εκτός σπιτιού στο πλαίσιο τιμωρίας όπως  έλεγαν. Μια τέτοια ημέρα ήταν που το παιδί διαμαρτυρήθηκε για την τιμωρία και για το γεγονός πως ήταν νηστικό με τον 33χρονο να του φράσει το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία με το παιδί να χάνει τις αισθήσεις του και να καταλήγει από ασφυξία, την ώρα που η ίδια η μητέρα του έμενε απαθής παίζοντας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε  στους αστυνομικούς όταν την ρώτησαν  για την μοιραία ημέρα, «παιχνίδια στον ηλεκτρονικό υπολογιστή».


Η τυχαία σύλληψη και η αποκάλυψη της φρίκης


Μία τυχαία σύλληψη  ατόμου για ναρκωτικά σε περιοχή των νοτίων προαστίων οδήγησε τις αρχές στον εντοπισμό  του δολοφονικού ζεύγους που σκότωσαν πριν από 5 χρόνια το μόλις 7 ετών αγοράκι τους και το είχαν θάψει αρχικά σε μια ταράτσα και στην συνέχεια είχαν βάλει τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη. Συγκεκριμένα πριν από 3 περίπου μήνες οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ένα άτομο γα κατοχή ναρκωτικών. Κατά την διάρκεια της κατάθεσής του και με σκοπό να ελαφρύνει την θέση του, ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς πως «ξέρω ένα άτομο που έχει σκοτώσει το παιδί του στην Κυψέλη». Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να τον ρωτούν για να βγάλουν στο τέλος «λαβράκι». Ο άνδρας ανέφερε πως ο «δράστης της δολοφονίας του είχε εκμυστηρευτεί το μυστικό του ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ήταν τοξικομανείς και διέμενε σε διαμέρισμα της Κυψέλης». Άμεσα ενημερώθηκαν στελέχη του ανθρωποκτονιών που άνοιξαν τον φάκελο της υπόθεσης, η οποία είχε «βαλτώσει» από το 2018 λόγω έλλειψης στοιχείων. Τότε ξεκίνησε η παρακολούθηση των δυο ατόμων με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν αρχικά τον αυτοσχέδιο τάφο στην οδό Σκιάθου και εν συνεχεία να φτάνουν στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας όπου εντόπισαν την εργαλειοθήκη με τα οστά του άτυχου Ανδρέα μέσα σε έναν καναπέ στο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Οι δολοφόνοι με την εργαλειοθήκη θα βρεθούν ενώπιων της 12ης ανακρίτριας στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης.

lawandorder.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]