ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Παρουσία ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στη Νεκρώσιμο Ακολουθία του Ήρωα Κωνσταντίνου Κόκκα στο Πέτα Άρτας

 


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, παρέστη σήμερα, Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, στη Νεκρώσιμο Ακολουθία του ήρωα Συνταγματάρχη (Πεζικού) Κωνσταντίνου Κόκκα, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Πέτα Άρτας.


Ο Συνταγματάρχης Κωνσταντίνος Κόκκας, έπεσε μαχόμενος υπέρ Πίστεως και Πατρίδος το 1974, κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Η μετακομιδή και επίσημη τελετή υποδοχής των λειψάνων του, πραγματοποιήθηκε την 25 Νοεμβρίου 2021, στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας, μετά από ολοκλήρωση της διαδικασίας ανεύρεσης και ταυτοποίησης, στο πλαίσιο του προγράμματος εκταφών της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ) και του αντίστοιχου προγράμματος της Κυπριακής Δημοκρατίας.



Στη Νεκρώσιμο Ακολουθία του Ήρωα Κωνσταντίνου Κόκκα, σε ένδειξη τιμής και συμπαράστασης στην οικογένειά του, παρέστησαν ο Βουλευτής Άρτας κ. Χρήστος Γκόκας ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος, η Δήμαρχος Ν. Σκουφά κ. Ροζίνα Βαβέτση, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλειος Ψαθάς, ο Διοικητής Ιης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Δημήτριος Βουνίσιος, o εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Αντισυνταγματάρχης (ΠΒ) Χρίστος Πιερής, καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]