ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Δεν πίστευε στα μάτια του ο οδηγός!Έκλεψαν το μαχαίρι καθαρισμού και την αλατιέρα από εκχιονιστικό μηχάνημα !

 


Δεν πίστευε στα μάτια του ο οδηγός εκχιονιστικού μηχανήματος, όταν είδε ότι από το σταθμευμένο όχημα έλειπαν το μπροστινό μαχαίρι καθαρισμού και η αλατιέρα από την καρότσα. Η κλοπή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Law and Order σημειώθηκε από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου έως 08:00 το πρωί της Κυριακής.

Το εκχιονιστικό μηχάνημα ήταν της Περιφέρειας Αττικής και συμμετείχε στον καθαρισμό των δρόμων της Ηλιούπολης. Λόγω βλάβης ο 61χρονος οδηγός στάθμευσε το λευκό Ford Ranger στην οδό Παλαμιδίου. Τη νύχτα του Σαββάτου άγνωστοι δράστες, ξεβίδωσαν από την βάση του το μπροστινό μαχαίρι του εκχιονιστικού και την αλατιέρα από την καρότσα, χωρίς να τους αντιληφθούν οι κάτοικοι της γειτονιάς. Φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε άλλο όχημα και εξαφανίστηκαν.


Το πρωί της Κυριακής ο οδηγός της περιφέρειας οταν πήγε στην οδό Παλαμιδίου, διαπίστωσε την κλοπή του εξοπλισμού του υπηρεσιακού οχήματος, και ενημέρωσε την αστυνομία και την περιφέρεια Αττικής. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηλιούπολης αναζήτησαν πληροφορίες από γείτονες, αλλά κανείς τους δεν αντιλήφθηκε την κλοπή του εξοπλισμού του εκχιονιστικού. Κλιμάκιο της ίδιας υπηρεσίας αναζήτησε και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που πιθανότατα να έχουν καταγράψει το όχημα που χρησιμοποίησαν οι «κυνηγοί μετάλλων».

πηγή lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]