Με τις καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα υποδέχθηκαν τον στρατιωτικό γιατρό σε ακριτικό νησί !

 Στις 10.30 το πρωί σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 έφτασε στην Ψέριμο με φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος  ο στρατιωτικός Ιατρός που θα στελεχώνει σε μόνιμη βάση το Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού.


 Πρόκειται για το Μενέλαο Σαμαρά που υπηρετεί στην 80 ΑΔΤΕ και που έτυχε θερμής υποδοχής από τους λιγοστούς κατοίκους του νησιού, αφού ένα αίτημα πολλών ετών για μόνιμη παρουσία Ιατρού στο νησί γίνεται πραγματικότητα.

O ιερέας του ΙΝ Παναγίας χτύπησε τις καμπάνες χαρμόσυνα για το σημαντικό γεγονός που επιτέλους οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού θα έχουν μόνιμα ιατρό.   


Τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού με το στρατιωτικό γιατρό

Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα έλαβε σήμερα το μεσημέρι ο στρατιωτικός γιατρός Μενέλαος Σαμαράς, λίγη ώρα αφότου αποβιβάστηκε στην Ψέριμο όπου θα στελεχώσει σε μόνιμη βάση το Περιφερειακό Ιατρείο του ακριτικού νησιού.


Στην άλλη πλευρά του ακουστικού ήταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θέλησε να ευχηθεί στον στρατιωτικό γιατρό να έχει μια καλή αρχή και θητεία στο νησί, ευχαριστώντας τον προκαταβολικά για τις πολύτιμες υγειονομικές υπηρεσίες που θα προσφέρει στους κατοίκους της Ψερίμου.Ο νεαρός γιατρός, ο οποίος υπηρετεί στην 80 ΑΔΤΕ, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, σημειώνοντας πως είναι χαρά του να συμβάλει στην ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των λιγοστών κατοίκων της Ψερίμου. 


Σημειώνεται, τέλος, πως πρόκειται για ένα ζήτημα που οι κάτοικοι είχαν θέσει στον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στην Ψέριμο με τον ίδιο να δεσμεύεται πως θα αναζητήσει λύση.


Δείτε το video από την άφιξη του ιατρού στη Ψέριμο που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς


kalymnos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]