Φοιτητικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων μοίρασαν είδη πρώτης ανάγκης σε πρόσφυγες

 


Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με πρωτοβουλία των εκλεγμένων με την «Πανσπουδαστική ΚΣ», υλοποίησαν την απόφαση που έλαβαν μπροστά στην Παγκόσμια Ημέρα για τους Μετανάστες.


Στο πλαίσιο αυτό, έκαναν επίσκεψη στη δομή προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων, όπου μοίρασαν τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης και γραφική ύλη σε οικογένειες προσφύγων.

Όπως τονίζουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, με την πρωτοβουλία τους αυτή, «οι φοιτητές και φοιτήτριες, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα: Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη με τους άλλους λαούς! Μαζί έχουμε τη δύναμη να οικοδομήσουμε έναν κόσμο με πραγματική ειρήνη, ευημερία, φιλία, αλληλεγγύη, σχέσεις αμοιβαίου οφέλους, χωρίς εκμεταλλευτές και έξω από τη μέγγενη των ιμπεριαλιστικών οργανισμών.


Να μην επιτρέψουμε να σηκώσει κεφάλι καμία ακροδεξιά - ρατσιστική - φασιστική φωνή απ’ όπου κι αν εκφράζεται, που επιδιώκει να εξισώσει τον θύτη με το θύμα, που βλέπει στα πρόσωπα αυτών των παιδιών έναν "εισβολέα".


Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να φύγουν μια για πάντα οι πραγματικοί εισβολείς, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ μαζί με τις βάσεις και τα στρατηγεία τους, που τα έργα και οι ημέρες τους, για χάρη των κερδών μιας χούφτας μονοπωλίων, γκρεμίζουν τα όνειρα των παιδιών σε κάθε γωνιά της Γης».

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]