Γυμνάσιο Περάματος Ιωαννίνων : «Συμμετοχή στην 4η Διακρατική συνάντηση του προγράμματος ERASMUS+»

 


Το Γυμνάσιο Περάματος έλαβε μέρος στην 4η Διακρατική συνάντηση του έργου “Living beside the water” (Ζώντας δίπλα στο νερό) του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, από 13 έως 17 Δεκεμβρίου 2021.

Η συνάντηση διοργανώθηκε από το σχολείο “ Kauno Roku gimnazija ” της πόλης Κάουνας της Λιθουανίας και πραγματοποιήθηκε μέσω του διαδικτύου λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Στα πλαίσια των εργασιών της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά όλα τα προγραμματισμένα εργαστήρια. Με την προβολή σχετικών βίντεο έγινε παρουσίαση του Λιθουανικού Σχολείου και της ευρύτερης περιοχής. Επίσης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των φιλοξενούμενων Ευρωπαίων καθηγητών και μαθητών στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Κάουνας, τη λουτρόπολη Druskininkai στον ποταμό Nemunas, το εργοστάσιο μεταλλικού νερού "Rasa" και άλλα αξιοθέατα που σχετίζονται με το νερό.

  Η συνάντηση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Σ’ αυτή έλαβαν μέρος καθηγητές και μαθητές από  τη Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Πορτογαλία και την Τσέχικη Δημοκρατία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]