ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Άρτα:Ασφαλτόστρωση οδών Κρυστάλλη, Αμβρακίας, Β. Πύρρου - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς

Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αρταίων ανακοινώνεται, η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων όπως φορτηγά, αστικά και υπεραστικά λεωφορεία και η στάση και στάθμευση οχημάτων σε μεμονωμένα τμήματα, από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, λόγω εκτελέσεων εργασιών απόξεσης ασφαλτικού οδοστρώματος και εκ νέου ασφαλτόστρωσης στις οδούς Κ. Κρυστάλλη, Αμβρακίας , Β. Πύρρου. 

Επιπλέον στην συνέχεια των εργασιών και στο στάδιο της ασφαλτόστρωσης στις ανωτέρω οδούς, θα απαγορεύεται η διέλευση όλων των οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ο Δήμος Αρταίων, ζητά την κατανόηση και την συνεργασία των δημοτών, για την ομαλή εξέλιξη και ολοκλήρωση του έργου, ενός σημαντικού έργου για το κέντρο της πόλης μας. Η ταλαιπωρία θα είναι η προσωρινή αλλά το έργο μόνιμο. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με γρήγορους ρυθμούς σε όλους τους δρόμους. Κεντρικό ζητούμενό της Δημοτικής αρχής είναι ένα ασφαλές και λειτουργικό  και αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο, που δεν θα κρύβει κινδύνους για τους πεζούς και τους οδηγούς.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]