ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. "Προγραμματισμός Κοινωνικών- Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων για τα μέλη των ΚΑΠΗ"


Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» στα πλαίσια της ενεργοποίησης των μελών των ΚΑΠΗ προγραμματίζει τις παρακάτω κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για τα μέλη των ΚΑΠΗ. 

1. Σε συνεργασία με την ΠΕΔ Ηπείρου στα πλαίσια του προγράμματος «Τουρισμός και Προσβασιμότητα της Τρίτης Ηλικίας» προχώρησε στην διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής στο Κουκούλι και στους Κήπους Ζαγορίου, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, όπου θα συμμετέχουν 80 μέλη μας.

2. Σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων θα προχωρήσουμε σε δημιουργία θεατρικής ομάδας στην οποία θα συμμετέχουν μέλη των ΚΑΠΗ.

3. Σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° θα προβεί στην δωρεάν εκμάθηση βασικών γνώσεων χειρισμού Η/Υ και Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και μέλη των ΚΑΠΗ. 

Ο «ΟΚΠΑΠΑ» με αυτές τις δράσεις αλλά και με πολλές άλλες που προγραμματίζει, προσπαθεί να διατηρήσει σε ενεργή συμμετοχή και δραστηριότητα τους ωφελούμενους των ΚΑΠΗ που ενάμιση χρόνο τώρα εξαιτίας της πανδημίας παρέμειναν εκτός των κανονικών δραστηριοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]