ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Χριστούγεννα: Έτοιμοι για απόδραση οι Έλληνες - Το 100% αγγίζουν οι προκρατήσεις ! Μηδενική η διαθεσιμότητα στο Μέτσοβο Υψηλή η ζήτηση και στα Ιωάννινα!

 


Έτοιμοι για απόδραση φαίνεται πως είναι πολλοί Έλληνες, καθώς οι προκρατήσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αγγίζουν το 100% στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας



Παρά την έξαρση της πανδημίας, οι Έλληνες επιθυμούν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, έστω και για λίγο.


Η φετινή χειμερινή σεζόν ξεκίνησε με αισιόδοξα μηνύματα τόσο για τον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, όσο και για τους ξενοδόχους ορεινών περιοχών.


Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί

Σταθερά υψηλό είναι το ενδιαφέρον των εκδρομέων για την Αράχωβα, στην οποία οι προκρατήσεις για την ημέρα των Χριστουγέννων αγγίζουν το 98%.


Μηδενική είναι η διαθεσιμότητα και σε Μέτσοβο και Καρπενήσι για τα Χριστούγεννα, ενώ την κούρσα της Πρωτοχρονιάς φαίνεται πως κερδίζουν η Πορταριά και η Καστοριά.


Ακόμα, η πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί έναν παραδοσιακό προορισμό για χειμερινές αποδράσεις. Οι προκρατήσεις αγγίζουν το 96% για τις ημέρες των Χριστουγέννων και η διαθεσιμότητα περιορίζεται μόλις σε 31 κατοικίες, ενώ για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς οι προκρατήσεις αγγίζουν το 93%.


Επίσης, υψηλή είναι η ζήτηση σε Καλάβρυτα, Τρίκαλα Κορινθίας και Αρκαδία.

πηγή parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]