Ιόνια ΟδόςΗ έρευνα των αστυνομικών στο φορτηγό ...μπλόκαρε 50 kg κάνναβης


 Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά τις έρευνες τους, εντόπισαν τον αλλοδαπό άνδρα να οδηγεί φορτηγό στην Ιόνια Οδό, στο ύψος του Ευηνοχωρίου και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο.


Σε έρευνα που ακολούθησε στο φορτηγό του άνδρα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, με τη συνδρομή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν επιμελώς κρυμμένες σε ειδική κρύπτη του αμαξώματος, (48) συσκευασίες που περιείχαν (50) κιλά κάνναβης, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν επίσης (350) ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.


Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο άνδρας από την διακίνηση των ναρκωτικών ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (125.000) ευρώ.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το φορτηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]