Ιωάννινα:Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 15ο Διεθνές Συνέδριο Μετεωρολογίας, Κλιματολογίας και Φυσικής της Ατμόσφαιρας


 15o Διεθνές Συνέδριο Μετεωρολογίας,

Κλιματολογίας και Ατμοσφαιρικής Φυσικής (COMECAP), 

Ιωάννινα

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 15ο Διεθνές Συνέδριο Μετεωρολογίας, Κλιματολογίας και Φυσικής της Ατμόσφαιρας, COMECAP-2021, το οποίο διεξήχθη στα Ιωάννινα 26-29/9/2021.


Το συνέδριο που είχε αναβληθεί το 2020 λόγω πανδημίας πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα από το Εργαστήριο Μετεωρολογίας του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Ελληνική Μετεωρολογική Εταιρεία, και το Μαριολοπούλειο-Καναγκίνειο Ίδρυμα Επιστημών Περιβάλλοντος. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συνέδριο Μετεωρολογίας που διοργανώνεται στον Ελληνικό χώρο κάθε δύο χρόνια.



Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής εκφράζουν τις πιο ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στα Ιωάννινα, δεδομένης της συγκυρίας που περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τη δυνατότητα συμμετοχής με Φυσική παρουσια. Οι σύνεδροι που επισκέφτηκαν την πόλη εξέφρασαν τα ιδιαίτερα θετικά σχόλια και τις ευχαριστίες τους για τη θερμή φιλοξενία στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων που επισφράγησε η αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων εξασφαλίζοντας σε όλους μία ασφαλή συμμετοχή.


Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος 225 σύνεδροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό (126 με φυσική παρουσία και 99 διαδικτυακά), το 40% εκ των οποίων ήταν νέοι επιστήμονες, και παρουσίασαν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες, από όλους τους τομείς των επιστημών της Ατμόσφαιρας.


Το επόμενο Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής τον Σεπτέμβριο του 2023.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]