Ζάκυνθος:Πολεμούν την παραβατικότητα ακόμα και όταν έχει λήξει η βάρδιά τους οι άνδρες της ΟΠΚΕ Ηπείρου ......




 Το τελευταίο διάστημα  άνδρες της ΟΠΚΕ Ηπείρου στο πλαίσιο του περιορισμού  παραβατικών συμπεριφορών και επεισοδίων που σημειώνονται στον Λαγανά Ζακύνθου  έχουν αποσπαστεί στο εν λόγω νησί   δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο στην άσκηση των καθηκόντων τους αφού δεν σταματούν να παρέχουν προστασία στους πολίτες ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός υπηρεσίας....

Eιδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv-news.gr χθες στις 06.00 περίπου το πρωί και ενώ είχε λήξει η   νυχτερινή τους βάρδια  και επέστρεφαν στα δωμάτια όπου διαμένουν  στο Αργάσι  εντόπισαν δύο άτομα να βρίσκονται στο μπαλκόνι δωματίου στο οποίο είχαν ανέβει χρησιμοποιώντας μεταλλική σκάλα .

Οι δύο άνδρες μόλις είδαν τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ηπείρου πήδηξαν από το μπαλκόνι με σκοπό  να διαφύγουν της σύλληψης .

Η αντίδραση των αστυνομικών  όμως  υπήρξε άμεση  και  έτσι τα άτομα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν .Οι δύο αλλοδαποί   δράστες  που φέρονται να εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]