ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

7 προτάσεις ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού στο Υπουργείο Εσωτερικών από τον Δήμο Κόνιτσας

 


Ο Δήμος Κόνιτσας, αξιοποιώντας το χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών και τον εκσυγχρονισμό των Δήμων, υπέβαλε επτά (7) προτάσεις σε προσκλήσεις του Προγράμματος.

Με γνώμονα τις ανάγκες ενός ορεινού και απομακρυσμένου Δήμου από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι απαιτούμενες μελέτες και υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα στο Υπουργείο Εσωτερικών, θέτοντας προτεραιότητες ως προς την αξιολόγηση των προτάσεων, καθώς υπήρχε πλαφόν στο συνολικό προϋπολογισμό των προτάσεων.

Οι προτάσεις του Δήμου αποτυπώνονται στον κάτωθι πίνακα:


Επιπλέον, από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι έχουν μεταφερθεί ακόμα δύο έργα του Δήμου Κόνιτσας στο Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ:
«Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Δ.Κ. Κόνιτσας του Δήμου Κόνιτσας», προϋπολογισμού 496.200,00€
«Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμών Δήμου Κόνιτσας», προϋπολογισμού 2.920.000,00€ 
Ο Δήμαρχος Κόνιτσας ευχαριστεί τις Υπηρεσίες, τους αρμόδιους υπαλλήλους και τους ειδικούς συνεργάτες για την έγκαιρη και ολοκληρωμένη υποβολή των προτάσεων, παρόλες τις δυσκολίες που προέκυψαν από την πανδημία COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]