Προσάραξη σκάφους στην Αγιά Πρέβεζας -Αίσιο τέλος για 2 τουρίστες στα Σύβοτα

 


Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάργας, για εκπομπή σήματος EPIRB από το Ε/Π-Τ/Ρ ημερόπλοιο ''ΛΑΡΑ'' Ν. Πρέβεζας 86, στη θαλάσσια περιοχή ''ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟΥ'' Αγιάς Πρέβεζας.


Άμεσα στην περιοχή μετέβη το Ε/Ρ-Α/Ψ σκάφος ''ΤΡΙΤΩΝ'' Λ.Π. 586 με επιβαίνοντες, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισε το εν λόγω ημερόπλοιο, άνευ επιβατών, και κατά δήλωση του Κυβερνήτη του είχε προσαράξει σε αμμώδες σημείο στην εν λόγω περιοχή και αποκολλήθηκε με ιδία μέσα, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ούτε εισροή υδάτων.


Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΛΑΡΑ'', μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.



Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Συβότων, για την ύπαρξη δύο (02) αγνοούμενων αλλοδαπών χειριστών κανό στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Συβότων Ν. Θεσπρωτίας.


Άμεσα στην περιοχή μετέβη το Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίο ''ΜΑΓΔΑ'' Ν.Η. 64 με επιβαίνοντα, στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να έχουν αποβιβαστεί σε προβλήτα ξενοδοχείου από Τ/Χ σκάφος που τους είχε περισυλλέξει, καλά στην υγεία τους και κατά δήλωσή τους, δεν επιθυμούν περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]