ΙΩΑΝΝΙΝΑ-LIVE:ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Οι αμαζόνες του Ιονίου και ο Όρμος του Οδυσσέα στην Πάργα ...έκλεψαν την παράσταση![βίντεο]


 Την τιμητική της είχε η υπέροχη παραλία του Δήμου Πάργας, ο Όρμος του Οδυσσέα την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, με 4 Αμαζόνες πάνω σε άλογα και τον Χρήστο Αποστόλου Ιδιοκτήτη της φάρμας και επαγγελματία του αγροτουρισμού όπου αναφέρθηκε για την δραστηριότητα που κάνει ώστε ο Τουρίστας να "γεμίσει" την ημέρα του και να περάσει όμορφα με τα πανέμορφα άλογα που σε γοητεύουν με την ηρεμία τους αλλά και την ομορφιά τους. Σίγουρα απαιτείται πολύς χρόνος εκπαίδευσης για να φτάσουν σε αυτό το εξαιρετικό επίπεδο.

Ο Νομός μας εχει πολλές και όμορφες δραστηριότητες που θα πρέπει να "γευτεί" ο κάθε επισκέπτης, αλλά και εμείς απο την πλευρά μας ως Ξενοδόχοι θα πρέπει να προτείνουμε τις δράσεις αυτές.

Για μια ακόμη φορά η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας στα πλαίσια προώθησης και Τουριστικής Προβολής του Νομού συνεχίζει δυναμικά με Εξωστρέφεια, Στρατηγική, Όραμα και Δράση. Θα συνεχίσουμε δυναμικά και το επόμενο διάστημα του καλοκαιριού με εντυπωσιακές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στον Νομό μας.

Θέλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε το τηλεοπτικό κανάλι του MEGA CHANNEL, τους παρουσιαστές Νικήτα Κορωνάκη, Μπάγια Αντωνοπούλου, Στέλλα Στυλιανού αλλά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Χρήστο Αποστόλου, την γυναίκα του Ντόρτε Κόλστοκ, τα 3 κορίτσια από την Αυστρία που ασχολούνται επαγγελματικά με την ιππασία για την συνεργασία με την Ένωση. 

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]