ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Στο MEGA με Zumba η Κυανή Ακτή της Πρέβεζας!


 Στο MEGA TV με Zumba η Κυανη Ακτη της Πρέβεζας 


Έναρξη της Τουριστικής περιόδου με Zumba απο Την μοναδική παραλια της Κυανης Ακτης της Πρέβεζας, χαρισαν ομορφες εικόνες μεσα απο το νερο η ομαδα της Μαριέττας Γκούμα η οποία ειναι  χοροδιδασκαλος.

Την Κυριακη 30 Μαιου 2021 η Νεα Ενωση Ξενοδοχων Π.Ε Πρέβεζας φρόντισε για ακόμη μια φορά να προβληθει ο Νομός της Πρέβεζας μεσα απο την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA με ενα ιδιαιτερο τροπο  χορεύοντας Zumba μεσα στην θαλασσα με Την βοηθεια και την συνεργασία της Μαριέττας οπου και την ευχαριστουμε. 

Ευχαριστούμε επισης και ολα τα παιδια που ηταν στην ομαδα και δωσαν τον καλυτερο τους  εαυτο για να βγει το καλυτερο αποτελεσμα.Ο τουρισμός είναι όμορφες εικόνες,ομορφες στιγμές, αδρεναλίνη, εμπειρίες, χαμόγελα, δράσεις, απολαύσεις, ξεγνοιασιά, ρομαντισμός,γεύσεις, ομορφες αισθήσεις.

 Ολα αυτα και πολλα αλλα φτιαχνουν το Τουριστικο πακετο που ψαχνει να βρει ο Τουρίστας όταν επιλεγη εναν Τουριστικο προορισμο και είναι σίγουρο πως ο Νομός μας τα διαθέτει ολα πλουσιοπάροχα. 

Η Νεα Ενωση θα φροντίσει το επόμενο διάστημα να προβληθούν ολα τα ιδιαίτερα και σημαντικά πραγματα και γεγονότα που έχει ο Νομός της Πρέβεζας ώστε να γίνουμε ακόμη ποιο γνωστη ως τουριστικος προορισμός. 

Με θετική Ενέργεια, Εξωστρέφεια, Αγαπη  και Σεβασμο τοσο για τον τοπο που ζούμε αλλα και για Την επιχειρηματικότητα. Θα πρέπει τακτικά να βγάζουμε ως Νομός τις καλύτερες εικόνες και εντυπώσεις. Παθος για Ζωη και για δημιουργία.

 Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια φορα ακόμη το  MEGA CHANNEL τους παρουσιαστές της εκπομπής "MEGA Σαββατοκύριακο "Ντίνο Σιομοπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, οπως επισης και όλους τους συνεργάτες της εκπομπής. "αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]