ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Self test: Πότε θα διατίθενται στον γενικό πληθυσμό-Τι είπε ο Γεωργαντάς

 


Από τις αρχές Μαΐου θα μπορεί να προμηθευτεί ο γενικός πληθυσμός τα self test από τα φαρμακεία ,όπως γνωστοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό των Παραπολιτικών.

Σε ερώτηση πότε θα μπορεί να πάει ο απλός πολίτης να πάρει το self test της εβδομάδας που δικαιούται από το φαρμακείο απάντησε τα εξής, πιστεύω ότι ο γενικός πληθυσμός θα μπορεί να προμηθευτεί αρχές Μαΐου τα self test.

“Είναι δυο εβδομάδες ακόμα. Η μια εβδομάδα ήδη έχει προαναγγελθεί το ποιες επαγγελματικές ομάδες εντάσσονται, υποθέτω ότι θα αναγγελθούν και κάποιες άλλες”, συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι “ η προτεραιοποίηση γίνεται σε σχέση με την επαφή με τους πολίτες, δηλαδή ανάλογα με το αντικείμενο της εργασίας".

Σε ερώτηση ποιες ομάδες ακολουθούν που θα είναι υποχρεωτική η χρήση του self test και να δώσει ένα σχετικό παράδειγμα είπε " Όπως ξέρετε τα ΚΕΠ έχουν προτεραιοποιηθεί ήδη. “Φαντάζομαι και όλα τα άλλα, τα γκισέ του δημοσίου θα πρέπει με τον ίδιο τρόπο στη συνέχεια να προτεραιοποιηθούν και γενικότερα όποιος έρχεται σε επαφή με τους πολίτες. Είναι πολλές οι κατηγορίες αυτές , όπου υπάρχει επαφή με τον πολίτη και συναλλαγή με τον πολίτη. Είναι αυτή που αποτελεί την προτεραιότητα. Αλλά νομίζω ότι σε πολύ λίγο διάστημα, πολύ μικρό χρόνο η διάθεση θα είναι καθολική “.

πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]