ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

[Ελλάδα]Σε αιμορραγία αποδίδεται ο θάνατος 37χρονης εγκύου


 Η κοινωνία του Έβρου χωρίς υπερβολή είναι συγκλονισμένη στην είδηση του θανάτου της 37χρονης γυναίκας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Μαζί της, έφυγε και το αγέννητο αγγελούδι της.


Ο κόσμος θέλει να μάθει, όχι για να κάνει "κουτσομπολιό", αλλά γιατί ο θάνατος αυτός θα αφήσει το στίγμα του για καιρό.Τι να πει κανείς σε αυτή την οικογένεια, που περίμενε χαρές και τους βρήκε ο μεγαλύτερος πόνος. Δεν υπάρχει παρηγοριά. 

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ μια φωτογραφία της, όπου με λόγια αγάπης την αποχαιρετά μαζί με το μωρό τους και συγκλονίζει. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του pameevro.gr, ο θάνατος της 37χρονης προήλθε από αθρόα αιμορραγία τα αίτια όμως   της αιμορραγίας διευρευνώνται και  αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων 


Η 37χρονη κοπέλα, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να εξεταστεί καθώς δεν αισθανόταν καλά και ανησύχησε, αφού οι ενοχλήσεις γίνονται ολοένα και πιο έντονες ( ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της).


Έτσι, αφού ο σύζυγός της τη μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΑ, έπρεπε να αποχωρήσει από εκεί καθώς δεν επιτρέπονται οι συνοδοί, εξ αιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου.


Ο σύζυγος ανησυχούσε πολύ καθώς δεν μπορούσε να βρει τη γυναίκα του στο τηλέφωνο καθ' 'ολη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ το πρωί της Πέμπτης, ειδοποιήθηκε, πως τόσο εκείνη όσο και το αγέννητο μωρό τους ..έφυγαν για το μεγάλο ταξίδι.. 

πηγή pameevro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]