Jumbo: Τι περιμένουν για να πάρουν απόφαση για το άνοιγμα

 


Το ΦΕΚ με την απόφαση για τα νέα μέτρα και το άνοιγμα των καταστημάτων τη Δευτέρα 5 Απριλίου περιμένουν μεγάλες αλυσίδες, όπως τα Jumbo, ο Κωτσόβολος, τα Public, το Πλαίσιο και άλλοι να πάρουν την τελική απόφαση τους. Τα ΙΚΕΑ προχώρησαν ήδη σε μια σχετική ανακοίνωση.

Να δουν το ΦΕΚ με όλα τα νέα μέτρα για το άνοιγμα καταστημάτων από Δευτέρα 5 Απριλίου περιμένουν μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως τα Jumbo. 


Ήδη τα ΙΚΕΑ προχώρησαν σε σχετική ανακοίνωση. Σε αυτή αναφέρουν: «Από τις 5 Απριλίου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με Click Away στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, ΙΚΕΑ Κηφισός, ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη & ΙΚΕΑ Λάρισα, (ΙΚΕΑ Ιωάννινα από 6 Απριλίου) και με Click Inside στο κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς & σε όλα τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ».


Μέχρι σήμερα ο αριθμός των ατόμων που επιτρεπόταν να βρίσκονται σε ένα κατάστημα ταυτόχρονα καθοριζόταν με βάση τον κανόνα 1 άτομο ανά 25 τ.μ. κανόνας που ισχύει σήμερα και στα σούπερ μάρκετ.

Ωστόσο, στη νέα επανεκκίνηση του λιανεμπορίου αποφασίστηκε να τεθεί και ένας επιπλέον περιορισμός, σύμφωνα με τον οποίο ακόμα και αν με βάση τον παραπάνω κανόνα μπορούν να βρίσκονται μέσα στο κατάστημα πολύ περισσότεροι πελάτες, θα επιτρέπονται έως 20.Σύμφωνα με τους νέους περιορισμούς λοιπόν σε ένα κατάστημα όπως το ΙΚΕΑ στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου στο Ελ. Βενιζέλος ή τα Jumbo, θα πρέπει να μπαίνουν μέσα το πολύ έως 20 άτομα.


Για τα Jumbo μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απόφαση. Όλοι περιμένουν το ΦΕΚ προφανώς σήμερα.


Στο Facebook του Jumbo πάντως πέφτουν βροχή τα ερώτηματα, καθώς πλησιάζει και το Πάσχα

Τώρα στα καταστήματα: Ρόδου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Καβάλας, Καλαμάτας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Σερρών, και Λάρισας (Γιάννουλη) μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας κλείνοντας ραντεβού, ωστόσο μένει να δούμε τι θα γίνει με τα υπόλοιπα.

πηγή ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]