Ιωάννινα :LIVE -Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κετρική πλατεία !
Τα Γιάννενα ανάβουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους !
Δείτε σε απευθείας μετάδοση από το epirus-tv-news τη φωταγώγηση στην κεντρική πλατεία της πόλης !
Με χαμόγελα, μουσική και χριστουγεννιάτικη μαγεία πλημμύρισε το βράδυ του Σαββάτου η Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων, όπου ο Δήμος Ιωαννιτών άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη των γιορτών.
Χιλιάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν την πλατεία, η οποία άνοιξε ξανά για το κοινό μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής. Η εικόνα της γεμάτης ζωής Κεντρικής Πλατείας αποτέλεσε από μόνη της ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για το δήμο.
Τη φωταγώγηση πλαισίωσε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών, της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας και της Junior Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων.
Τη μουσική διεύθυνση είχε ο Μιχάλης Βακάλης, ενώ τη διδασκαλία και τη μουσική διεύθυνση των χορωδιών η Κωνσταντίνα Μήλια, χαρίζοντας στο κοινό ξεχωριστές γιορτινές στιγμές.
Η πλατεία μετατράπηκε σε έναν μεγάλο χώρο χαράς για τα παιδιά, με τον Άη Βασίλη να φωτογραφίζεται μαζί τους, ξυλοπόδαρους να γεμίζουν τον χώρο με κέφι, photobooth για αναμνηστικές φωτογραφίες, το τρενάκι του Δήμου να λειτουργεί ως γιορτινό εργαστήρι από τα Δημοτικά ΚΔΑΠ και γλυκά κεράσματα για όλους.
Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές, τονίζοντας τη σημασία της επιστροφής των πολιτών στην καρδιά της πόλης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο έργο της Κεντρικής Πλατείας, επισημαίνοντας ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί και θα αποδοθεί πλήρως στους πολίτες, ως ένας σύγχρονος, λειτουργικός και ανοιχτός δημόσιος χώρος.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα ζεστό και χαρούμενο κλίμα, στέλνοντας το μήνυμα ότι τα Ιωάννινα μπαίνουν δυναμικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με τον Δήμο Ιωαννιτών να συνεχίζει τις εορταστικές δράσεις για όλες τις ηλικίες τις επόμενες ημέρες.
Labels:
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ







Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.