Ο μυθικός Αχέροντας ..... ο βαρκάρης και το μοναδικό τοπίο .....σε αθηναϊκό κανάλι (βίντεο)


 Το Mega  στον ποταμό Αχέροντα!!


Ένα μοναδικό τοπίο, εναλλακτικού τουρισμού.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συνεχίζει δυναμικά με εξωστρέφεια και στρατηγική, την προβολή και προώθηση των top τουριστικών, συγκριτικών πλεονεκτημάτων, του Νομού της Πρέβεζας.

Τιμητική είχε αυτή τη φορά, έπειτα από τον Κοκκινοπηλό και το Κάστρο της Ρινιάσας, ο μυθικός ποταμός Αχέροντας στο χωριό Αμμουδιά της Πρέβεζας.

Ένας ιδιαίτερος ποταμός με χλωρίδα και πανίδα όπου ο φυσιολάτρης θα ενθουσιαστεί και θα μαγευτεί από τις μοναδικές εναλλαγές των υπέροχων χρωμάτων που αντανακλούν στα νερά του ποταμού, με την επιβλητική βλάστηση των δέντρων, που κατά πλειοψηφία είναι Ιτιές και φτιάχνουν τα Αηδόνια τις φωλιές τους.

Στον ποταμό αυτό συναντάς επίσης πουλιά, Τσικνιάδες, Ερωδιούς, Αηδόνια και επίσης η υπέροχη Αλκυόνη με τα φανταχτερά χρώματα.


Μοναδικές στιγμές ζήσαμε την Κυριακή 25 Απριλίου 2021, μέσα από την βάρκα του πιο διάσημου βαρκάρη (Χάρος) της Αμμουδιάς, Γιώργο Μπίτζιο όπως επίσης και τον μοναδικό αφηγητή Σπύρο Ράπτη, που εξήγησε στους παρουσιαστές και για την εκπομπή, τον μύθο του ποταμού Αχέροντα για το πως μετέφεραν τις ψυχές στον Άδη.

Να επισημάνουμε πως στην βαρκάδα συμπεριλαμβάνεται και η επίσκεψη στην σπηλιά της Αριάδνης που είναι πλάϊ από τις εκβολές του ποταμού στο Ιόνιο Πέλαγος.

Να αναφέρουμε επίσης πως ο Πρόεδρος της Ένωσης Χαλκίδης Πολύκαρπος, μίλησε για το υπέροχο τουριστικό χωριό Αμμουδιά και μέσω των ερωτήσεων των παρουσιαστών Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα μετέφερε την εικόνα στους τηλεθεατές.

Συναρπαστικός ήταν ο βαρκάρης με την κάπα του και το δρεπάνι.

Το επόμενο διάστημα, η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας θα συνεχίσει την προώθηση και προβολή του Νομού μας, για να καταφέρουμε να "ψηφίσουν" και φέτος οι υποψήφιοι τουρίστες τον Νομό της Πρέβεζας για τις διακοπές τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον βαρκάρη Γιώργο Μπίτζιο που είχε τον ρόλο του Χάρου, τον κο. Σπύρο Ράπτη που είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νεκρομαντείου, το Mega Channel, τους παρουσιαστές και όλο το επιτελείο της εκπομπής "Mega Σαββατοκύριακο"!!

Με Τιμή

Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας

Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]